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Creamy Spinach Dip Nachos with Artichoke Bruschetta

Publié le 31 mars 2016 par Lepremierquirira @le1erquirira

1 package (250g) cream cheese / ½ cup plain yogurt / ½ cup grated cheddar cheese / 1 package of spinach, cooked, squeezed dried and chopped – Mix well – 1 garlic clove, minced / 1 shallot, minced / 1 can artichoke hearts, drained and chopped – Heat 1 tbsp olive oil and sauté 2-3 minutes over medium heat – 1 bag of tortilla chips / 2 cups cooked chicken pieces / 1 cup grated cheddar cheese / fresh oregano and black pepper to taste –  Assemble on a baking sheet in this sequence: chips, spinach mix, chicken, artichoke bruschetta, cheddar cheese, oregano and black pepper. Cook at 400F for 10 minutes and finish under the broiler.

Nachos avec trempette crémeuse aux épinards et bruschetta d’artichauts

1 paquet (250g) fromage à la crème / ½ tasse yogourt nature / ½ tasse fromage cheddar râpé / 1 paquet épinards, cuits, égouttés et hachés – Bien mélanger – 1 gousse d’ail émincée / 1 échalote émincée / 1 canne cœurs d’artichaut, égouttés et hachés – Chauffer 1 c. à soupe d’huile d’olive et faire revenir 2-3 minutes à feu moyen – 1 sac croustilles de maïs / 2 tasses morceaux poulet cuit / 1 tasse fromage cheddar râpé / origan frais et poivre noir au goût – Assembler sur une plaque à cuisson dans l’ordre: les croustilles, mélange d’épinards, poulet, bruschetta d’artichauts, fromage cheddar, origan et poivre noir – Cuire à 400F pendant 10 minutes et terminer à broil.

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