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Tian de légumes à la ricotta

Par Chefinthehouse

Because it's summer, I like to prepare one of our typical family recipes using coloful vegetables, olive oil and herbs. You can already feel like you are in the South of France. This recipe is not very complicated and not exceptional, but what is interesting is how you present it and most of all, the colors!

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To prepare this dish, you need:
- 2 zucchinis
- 1 eggplant
- 2 tomatoes
- 1 pepper
- Herbs
- Olive oil
- Ricotta

Rince the vegetables and cut them in thin slices. Place them in a harmonious way into the dish.

Add a glass of water, spread with herbs, pour a little olive oil and finish with a little salt and pepper. 
Garnish with a few spoons of ricotta and bake for 45min, temperature 200°C. Enjoy on a nice summer day!

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C'est l'été ce j'aime préparer une de nos recettes de famille qui utilise des légumes colorés, de l'huile d'olive et des herbes. On se croirait déjà dans le Sud de la France. Cette recette n'est pas très compliquée ni même exceptionnelles mais ce qui est intéressant c'est la façon de la présenter et surtout les couleurs!

Pour préparer ce plat, il nous faut:

- 2 courgettes
- 1 aubergine
- 2 tomates
- 1 poivron 
- Des herbes de Provence
- De l'huiles d'olive
- De la ricotta.

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Laver les légumes et les couper en fines lamelles. Les répartir dans le plat de façon harmonieuse.
Ajouter un verre d'eau, parsemer d'herbes, verser un filet d'huile d'olive, et terminer par un peu de sel et de poivre.
Garnir de quelques cuillerées de ricotta et cuire pendant 45 min à 200°. A Déguster un beau jour d'été!

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