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Salade colorée d’été / Colourful Summer Salad

Par Lesrecettesdupanier

Le contenu du panier de la semaine 27 a disparu sans utilisation particulière ne serait-ce cette salade aux belles couleurs et aux accents sucré/salé. Elle associe différents légumes nouveaux (et un fruit!) sur une note asiatique par son assaissonnement.

Salade colorée d’été / Colourful Summer Salad :

Ingrédients : (pour 4 personnes)

- 1/2 chou-rouge nouveau

- 4-6 carottes nouvelles

- 1/2 pomme

- 1 poignée de coriandre fraîche

- 5 cs de vinaigre de riz

- 1 cs d’huile de sésame

- 1/2 cs de sucre

Préparation :

Laver le chou rouge et le couper en très fines lanières. Laver puis peler les carottes et la pomme. Les émincer en fines lanières à l’aide d’un économe.

Rassembler dans un saladier. Ajouter le vinaigre, le sucre et l’huile. Laisser macérer une vingtaine de minutes au froid. Ajouter la coriandre hachée.

Bon appétit.

:)

Salade colorée d'été / Colourful Summer Salad

English below

The content of the basket of week 27 disappeared without particular use apart this salad with beautiful colours and sweet&sour accents. It combines several new vegetables (and some fruit) in an Asian way due to its dressing.

Colourful Summer Salad:

Ingredients: (for 4 people)

- 1/2 red cabbage

- 4-6 baby carrots

- 1/2 apple

- 1 handful of fresh coriander

- 5 tablespoons rice vinegar

- 1 tablespoon sesame oil

- 1/2 tbsp sugar

Preparation:

Wash the red cabbage and cut into very thin strips. Wash and peel the carrots and the apple. Chop into thin strips using a vegetable peeler.

Put everything together in a bowl. Add the vinegar, the sugar and the oil. Let marinate for twenty minutes in the fridge. Add the chopped coriander.

Bon appetite.

:)



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