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Verrines et Cuillères exotiques - Voyage des sens - Exciting flavours & textures -

Publié le 31 janvier 2010 par Sha


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In French (for the English version, it is below)

Tout d’abord, je vous sollicite pour me donner un (énorme) coup de pouce grâce à une simple inscription pour un de mes projets marketing sur lequel je travaille.

Seriez-vous intéressé par des dégustations? Par des offres spéciales, des invitations pour des concerts, des films, spectacles et bien d’autres dans n’importe quelle ville qui VOUS intéresse au Royaume-Uni? Inscrivez-vous gratuitement sur www.itison.com avec le code promo Aber02 pour recevoir des invitations exclusives.

Pour avoir testé, je vous garantie que vous ne recevrez que ce que vous demanderez, donc vraiment les meilleures offres dans la ville que vous aurez choisie, sans avoir de spam ni rien.

De plus, si vous prévoyez des vacances n’importe où dans le Royaume-Uni, cela peut vous donner un aperçu de ce qui se fait, et un accès à des offres privilégiées pour pratiquer vos activités favorites.

Si vous n’êtes pas directement intéressé je vous sollicite quand même car votre participation m’est cruciale, chaque inscription compte énormément car mon équipe et moi travaillons sur une compétition marketing, the Scottish Sun Student Project qui consiste en l’acquisition de milliers d’inscription (oui oui, 1500-2000 serait vraiment idéal…) ainsi qu’au développement d’une strategie marketing et des idées de promotion originales et créatives tout en étant consistent et cohérent avec la marque.

Cela ne vous prendra que quelque secondes pour s’inscrire, et vous n’êtes même pas obligé d’accepter de recevoir des emails… !!!

Je vous remercie par avance pour votre aide précieuse.

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J’en profite pour vous souhaiter (enfin) une merveilleuse année. Et ne peux que souhaiter à tous vos sens du voyage, de la satisfaction, des découvertes exceptionnelles, palpitantes et j’en passe.

Mes examens et des imprévus sont la cause de mon absence… Attendez-vous à me voir réapparaître ;) Même si, actuellement, je suis en processus d’achat d’appareil photo car j’ai revendu le mien. J’ai quelques recettes en réserve qui j’espère vous plairons.

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In English

Do you fancy Tastings? I guess you do! Do you want to profit from exclusive events in your city and throughout the UK?

FREE SIGN UP to www.itison.com and use the promo code Aber02 to get special invitations and great offers only for what you like!

It takes a few seconds to subscribe to Itison.com and pick what you are interested in to enjoy tastings, music, films, gigs, shows, and so on. And I can guaranty you that you won’t receive disturbing emails or what you are not looking for.

You will meet new people with the same interests than you. Why not creating new links?! We all know how we love meeting between bloggers and share what matter to us. So be on the guest list and profit from events to spend an exciting time! Spread the message to your friends so you can share unforgettable events and even win a diner for 4 there!

And later on, why not organising your own (tasty) event?!

*If you subscribe you will help my colleagues and me to win the Scottish Sun Student Project then go to New York and get placement opportunities!! Your help is crucial for the sign up part! You can subscribe no matter where you live throughout the world as long as you mention a city in the UK for which you want to know what exclusive events & offers you can profit from; for example you may be interested in what happens in London or may plan to make a trip in the UK later on. We will also have to develop a marketing strategy and creative promotional ideas while being engaged with the brand to demonstrate our knowledge, skills & creative thinking.*

Become a fan of our Facebook page Whizzbizz and check out our video which explain the project (clic).

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Well, now I’ve communicated this message, you see what will drive my time until the end of April!

Many thanks in advance. For sure it will not prevent me from publishing new recipes ;)

I will try to come back more regularly on my blog because I left it for a while… And I miss it! I had several things to do and some unexpected time. And actually now I have sold my camera to buy a new one. I’m still hesitating between two models from Nikon and Canon. Thankfully I have many recipes I’d like to share with you.

Today, I’m gonna share an exotic and party-related recipes. Verrines and Cuillères. Nothing “new” in terms of presentation, but well appreciated when it comes to the taste and lovely individual portions.

Avocado and grapefruit Cuillères: with juicy grapefruit and cooked avocado in a tablespoon of olive oil, fresh garlic & ginger, a pinch if curry powder, white pepper, brown sugar, some coconut milk, soya & fish sauce, and yuzu juice. Sprinkle with grounded coriander and squeeze a bit more of yuzu juice to serve.

The verrines are made with the same avocado preparation which constitutes the 2nd layer of the verrines. The first one is made with small prawns (200g) cooked quickly in coconut milk (100mL), soya sauce (1tbsp) and curry powder (1tbsp). The last layer is a wonderful sweet and sour mango puree full of flavour made with a fresh, mature and tasty mango, grounded coriander, 2 tbsp sour cream (or crème fraîche), 1tbsp sugar, a filet of balsamic vinegar, fresh coriander and some fleur de sel (vanilla fleur de sel if you have some) to add at the very end.

These 3 layer verrines will transport you, for sure.

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S’il vous plaît, n’oubliez pas, quelques secondes pour s’inscrire sur www.itison.com avec le code promo Aber02.

Devenez fan de notre page Facebook Whizzbizz et jetez un œil à notre petite vidéo réalisée pour expliquer le projet (en anglais).

Vous n’aurez aucune contrainte suite à votre inscription, et vous me serrez d’une grande aide.
Laissez-moi un petit mot, et n’hésitez pas à demander plus amples informations. Merci !

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