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Indian Cauliflower Rice Bowl with Creamy Almond Sauce

Publié le 26 mai 2016 par Lepremierquirira @le1erquirira

For the salmon croquettes: recipe here !

For the sauce: 1/2 cup almond butter / 3 tbsp fresh ginger, grated / 2 tbsp soy sauce / 2 tbsp honey / 4-5 tbsp water. Whisk together.

For the ‘rice’: 1 head cauliflower, cut into florets – In a food processor, pulse into the size of rice.

For the bok choy: 1 bag of mini bok choy, sliced in half / 2 tbsp olive oil / 1 garlic clove, finely chopped – Heat oil over medium heat and sauté garlic for 2-3 minutes – Add bok choy and toss until golden brown – Season with 1 tbsp soy sauce.

Bol à l’Indienne avec Sauce Crémeuse aux Amandes

Pour les croquettes de saumon: recette ici !

Pour la sauce: 1/2 tasse beurre d’amandes / 3 c. à soupe gingembre frais râpé / 2 c. à soupe sauce soya / 2 c. à soupe miel / 4-5 c. à soupe eau – Mélanger le tout.

Pour le ‘riz’: 1 tête de chou-fleur, coupé en fleurettes – Broyer au robot culinaire en petits morceaux qui rappellent les grains de riz.

Pour les bok choy: 1 sac de mini bok choy, coupés en deux / 2 c. à soupe huile d’olive / 1 gousse d’ail, hachée finement – Chauffer l’huile à feu moyen et faire revenir l’ail 2-3 minutes – Ajouter les bok choy et faire dorer – Assaisonner avec 1 c. à soupe de sauce soya.

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