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Victoria Sponge cake

Par Chefinthehouse

What's that? Strawberries?
Looks like there are a few strawberries left for us to forget that it's getting cold outside!
When I found those beautiful fruits, I thought let's have a little luxury treat!
And besides, I had this nice party with friends to share them.

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For the sponge cake:
- 1 1/2 cup self raising flour
- 3/4 cup sugar
- 1/2 cup butter softened
- 3 eggs

Mix together the flour with sugar, butter and then add the eggs. Beat well.
Grease a tin and bake in the oven for about 20-30min.
Let the cake cool completely.

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For the liffing:
- Strawberry jam (home made!)
- Strawberries
- A touche of whipped cream if you like it.

Mais que vois-je? Des fraises?
On dirait bien qu'il y a quelques fraises restantes pour nous faire oublier qu'il commence à faire froid dehors!
Quand je suis tombée sur ces beaux fruits, je me suis dit qu'il fallait se faire un dessert de luxe!
Et de toute façon, il y a eu cette soirée entre amies pour les partager.

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Pour le sponge cake:
- 175g de farine à levure incorporée
- 150g de sucre
- 100g de beurre fondu 
- 3 oeufs

Mélanger ensemble la farine, le sucre et le beurre et ajouter les oeufs. Bien battre la pâte.
Graisser un moule et faire cuire au four environ 20-30min.
Laisser refroidir complètement. 

Pour la garniture:
- De la confiture de fraises (maison!)
- Des fraises
- Un peu de crème fouettée si vous aimez.

Victoria


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