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Easter biscuits

Par Chefinthehouse

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Want a little cookie to go with your tea?
These typical English biscuits are rich and flavored.
You need:

- 1/2 cup butter softened
- 6tbsp sugar
- 1 egg
- 1 3/4 cups flour
- 1/2 tsp mixed spice
- 1/2 cup currants
- 2 tbsp milk

Beat the butter and sugar together.
Add the egg, then the flour and spices.
Then fold in the currants and add the milk to make a soft dough.
Arrange the biscuits on a baking sheet and cook for 10m. 

Easter_cakes

Un petit biscuits pour aller avec votre thé?
Ces biscuits typiques anglais sont riches et parfumé.

Il nous faut:
- 115g beurre fondu
- 85g sucre
- 1 oeuf 
- 200g de farine
- 1/2 càc de mélanger 4 épices
- 50 g de raisins secs
- 2 càs de lait

Mélanger ensemble le beurre et le sucre.
Ajouter l'oeuf, puis la farine et les épices.
Puis, ajouter les raisins et le lait pour obtenir une pâte lisse.
Déposer les biscuits sur une plaque de cuisson et enfourner 10m 

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