Ingrédients (pour 4 personnes):
-200g de grosses crevettes cuites
-20cl de lait de coco
-2 grosses tomates
-2 oignons moyens
-2 cuillères à soupe de curry
-2 cuillères à soupe de gingembre
-1 cuillère à soupe d'huile neutre
-riz
-ciboulette (optionnel)
-sel, poivre
Décortiquez vos crevettes puis réservez-les.
Émincez vos oignons en fines lamelles. Pelez vos tomates puis retirez les pépins afin de ne conserver que la pulpe. Mixez grossièrement la pulpe pour obtenir une sorte de purée. Faites revenir l'oignon dans le wok chaud préalablement huilé. Lorsqu'il commence à dorer, ajoutez la pulpe de tomate puis saupoudrez de curry et de gingembre. Mélangez bien puis ajoutez le lait de coco, le sel et le poivre. Vous devez alors obtenir un mélange homogène. Ajoutez les crevettes et faites les cuire quelques minutes, il faut que la sauce au lait de coco enrobe les crevettes. Servez chaud sur du riz puis ciselé de la ciboulette (optionnel).

As you now know I love Asian food but above all I love to cook it! I think it's so tasty, so good and especially so quick to cook!! So when I had to cook a meal that would be both substantial (for a shopping spree!!) and quick to eat, I decided to make a wok and after I went threw my ingredients I realized this recipe that looks a lot like a curry but the difference is the cooking time. A real treat ready in less than 15 minutes.
Ingredients (for 4 persons):
-7oz of big cooked shrimps
-1 cup of coco milk
-2 big tomatoes
-2 medium onions
-2 tablespoons of curry
-2 tablespoons of powdered ginger
-1 tablespoon of neutral oil
-rice
-chives
-salt, pepper
Peel the shrimps and put them aside.
Mince the onions in thin slices. Peel the tomatoes and take the pits out to only keep the pulp. Mix the pulp to obtain a sort of puree. Brown the onions in the hot wok with the oil. Once the onions are brown, add the tomato pulp and powder the curry and ginger. Mix well than add the coco milk, salt and pepper. You must obtain an homogeneous sauce. Add the shrimps and cook for about 5 minutes, the coco milk sauce must coat the shrimps. Serve hot with rice and snip the chives above.

