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Pesto, Portobello, Snail & Gruyere Pizza

Par Lepremierquirira @le1erquirira

4 pitas – 1/4 cup pesto / 2 tbsp Dijon mustard / 1/2 cup cream cheese – Mix well – Spread evenly on the 4 pitas – 1 can (125g) snails, drained / 1 small shallot, minced / 3 portobello mushrooms, sliced / 1 tbsp butter – Melt butter and cook over medium heat for 4-5 minutes – Spread evenly on the 4 pitas – 1/2 cup Gruyere / thyme and black pepper to taste – Sprinkle on 4 pitas. Bake at 400F for 15-20 minutes – Garnish with aragula.

Pizza Pesto, Portobellos, Escargots & Gruyère

4 pitas – 1/4 tasse pesto / 2 c. à soupe moutarde de Dijon / 1/2 tasse fromage à la crème – Bien mélanger – Répartir également sur les 4 pitas – 1 boîte de conserve (125 g) escargots égouttés / 1 petite échalote française émincée / 3 champignons portobellos tranchés / 1 c. à soupe beurre – Fondre le beurre et faire revenir à feu moyen 4-5 minutes – Répartir également sur les 4 pitas – 1/2 tasse Gruyère / thym et poivre noir au goût – Parsemer sur les 4 pitas – Cuire au four à 400F pendant 15-20 minutes – Garnir de roquette.

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