
Les Ingrédients
- 1 concombre libanais
- une douzaine de champignons de Paris
- 1 bouquet d'aneth
- 2 citrons
- huile d'olive
- une dizaine de noix de macadamia
- quelques feuilles de salade
- 1 gousse d'ail
La Recette
- Ecraser la gousse d'ail, placez la dans un bol avec le jus de citron et un filet d'huile d'olive.
- Emincez les champignons en fines lamelles, faites les mariner dans la sauce.
- Ajoutez l'aneth hachée, le concombre coupé en lamelles avec la peau, la salade.
- Ajoutez les noix entières ou concassées grossièrement. Salez, poivrez.
Meanwhile preparing my (long) post on Australia, here's a fresh salad that I concocted there, with local macadamia nuts! The Ingredients - 1 Lebanese cucumber - a dozen white mushrooms - 1 bunch of dill - 2 lemons - olive oil - ten macadamia nuts- a few leaves of salad - 1 clove of garlic The Recipe
- Crush the garlic, place in a bowl with lemon juice and a drizzle of olive oil.
- Slice the mushrooms thinly, make them marinate in the sauce.
- Add the chopped dill, cucumber cut into strips with the salad.
- Add the coarsely chopped or whole nuts ; salt and pepper.